Lavora con noi

Il valore più importante sono le persone, che mettiamo al centro della nostra attenzione. A tutti i nostri collaboratori garantiamo un'opportunità di crescita professionale in un ambiente di lavoro meritocratico, stimolante e motivante.


Aftësitë e kërkuara:
 • Aftësi komunikimi shumë të mira në gjuhën italiane
 • Motivim dhe fleksibilitet
 • Aftësi bashkëpunimi në grup
 • Disponueshmëria me kohë të plotë

 • Çfarë ofrojmë:
 • Kontratë e rregullt punë
 • Pagë fikse bazë
 • Bonuse të larta
 • Ambient dinamik
 • Trajnim intensive
 • Mundësi karriere

 • Mirëpresim aplikimet tuaja në adresën e e-mail-it: [email protected], ose mund të na kontaktoni në numrin e telefonit: 069 956 9107 Adresa: Rruga ”Milto Tutulani”, përballë fakultetit Juridik  Aftësitë e kërkuara:
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës italiane
 • Aftësi komunikimi dhe komerciale
 • Eksperienca të mëparshme në këtë fushë
 • Puna e orientuar drejt qëllimit të përbashkët të skuadrës

 • Çfarë ofrojmë:
 • Kontratë e rregullt punë
 • Pagë fikse bazë
 • Bonuse nga më konkurueset në treg
 • Mundësi rritjeje profesionale

 • Nëse zotëroni aftësitë dhe përvojen e kërkuar, mirëpresim aplikimet tuaja në adresën e e-mail-it: [email protected], ose na kontaktoni në numrin e telefonit: +355 956 9107 Rruga "Milto Tutulani", përballë Fakultetit Juridik